Skip to content

Psykoterapi

Ingen af os går gennem livet uden at møde vanskeligheder, men vi fødes med evnen til at udvikle os gennem hele livet. På den måde kommer vi overens med eller vokser fra mange af de problemer, vi møder. Selv om det er en naturlig proces, kan den gå i stå, og vi oplever at problemerne vokser os over hovedet og kalder på professionel hjælp i form af psykoterapi.

Psykoterapi sigter mod at forstå sig selv og andre mennesker bedre samt at udvikle evnen til at håndtere de udfordringer, vi møder gennem livet. Det kan være i forhold til parforhold og andre nære relationer, stress, depression, lavt selvværd, angst, samarbejdsproblemer, eksistentiel krise og tomhedsfølelser og ensomhed.

Et terapiforløb skal selvfølgelig føre til, at du får løst dine aktuelle problemer, men det skal helst også give dig værktøjer og ressourcer til at navigere i livet og  i forhold til dine fremtidige udfordringer.

Jeg vil gøre mit bedste for at møde dig med åbenhed, ro og respekt og for, at du føler dig forstået undervejs, også når du nødvendigvis vil blive udfordret. Min tilgang er integrativ. Det betyder, at jeg kombinerer forskellige tilgange i et forsøg på at komme dit behov bedst muligt i møde.

Jeg har tæt ved 35 års erfaring som psykolog og kombinerer jungiansk analyse med psykodynamisk korttidsterapi (ISTDP) og neuroaffektiv relationsmodel (NARM) samt relationel psykoanalyse, eksistentiel terapi og narrativ tilgang. Derudover har jeg i mange år arbejdet erhvervspsykologisk, og den erfaring inddrager jeg hvis det er relevant.

Det praktiske

Enten mødes en gang om ugen på et fast tidspunkt, eller vi aftaler tid fra gang til gang efter behov.

Første samtale er som regel en dobbelt session, hvor vi både danner os et indtryk af hinanden og tager fat på det, du gerne vil forandre i dit liv. På den baggrund aftaler vi hvad der videre skal ske.

Bemærk, at jeg ikke har overenskomst med sygesikringen, Jeg samarbejder med Sygesikringen Danmark og flere forsikringsselskaber.

Mine lokaler ligger i indre København K, tæt på Kongens Have. Der er som regel gode muligheder for parkering, og der er højst 10 minutters gang til Metro, bus og S-tog.

Kontakt mig enten ved at sende en e-mail info@arne-vestergaard.dk.​ Eller send en sms og lad eventuelt mig ringe dig op.

Back To Top