Skip to content

Priser

Privatperson
Hvis du betaler som privatperson, følger mine priser markedsprisen for terapi hos psykologer. Hos mig er det 1100 kr. pr session á 45 minutter. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, så du kan desværre ikke bruge lægehenvisning, men jeg har en aftale med Sygesikringen Danmark.

Erhverv
Hvis din arbejdsplads eller din virksomhed betaler, vil der blive lagt moms på, ligesom priserne følger markedsprisen for coaching og supervision for fx ledere og konsulenter – hos mig er prisen 1600 kr. pr time ex. moms.

Betaling
Betaling foregår ved, at du modtager en regning vedhæftet en mail, og dernæst betaler du enten ved bankoverførsel til konto: 7261-0001045898 eller Mobilepay til 70832.

Arne Vestergaard
Psykolog
Tel: 4051 1561
info@arne-vestergaard.dk

Længere forløb
Ved en langtidsaftale med en fast ugentlig tid inden kl. 15 betaler du forud for en måned ad gangen og får dermed en rabatpris på 850 kr. Der kan være venteliste, da det kun er mandag og tirsdag, jeg tilbyder et begrænset antal langtidsaftaler.

Gruppesupervision
Gruppesupervision koster 2.200 kr. ex. moms pr time.

Særlige forløb
Hvis du er ledig, under uddannelse eller er politisk aktivist, aftaler jeg i enkelte tilfælde en lavere pris (kontakt mig om dette).

Back To Top