Skip to content

Jungiansk psykoanalyse

Jungiansk psykoanalyse er en terapeutisk metode, en filosofi og en tilgang til personlig udvikling, der bygger på lægen og psykoanalytikeren C.G. Jungs livslange forskning og forfatterskab.

Jungiansk psykoanalyse er ikke et hurtigt fix, men et seriøst forsøg på at møde problemerne i livet på en helhedspræget måde, hvor du samtidigt træder mere i karakter som den, du er. Der er evidens for, at psykoanalytisk terapi virker i lang tid, også efter at terapien er afsluttet.

Faste forløb på minimum tre måneder
Jungiansk psykoanalyse foregår typisk ved, at vi mødes ugentligt på et fast tidspunkt. Du betaler forud en måned ad gangen og forpligter dig på et forløb på minimum tre måneder. Hvis du samtidigt kan komme mellem kl. 9 og 15, får du en rabat på 20% i forhold til normalprisen. Der kan være ekstra ventetid i forhold til denne ordning.

Om Jungiansk psykoanalyse

Ubevidste forventninger og reaktionsmønstre kan komme i vejen for de relationer til andre mennesker og til verden, som vi ønsker os og længes efter. Det kan betyde, at vi oplever problemer med fx mindreværd, angst, depression, vredesudbrud, samarbejdsproblemer eller vanskeligheder med partner og familie. Ved hjælp af drømme, forestillingsevnen og en symbolsk tilgang til hverdagens problemer undersøger vi det liv der gerne vil frem, og hvad der står i vejen for at realisere det du længes efter.

Med jungiansk psykoanalyse forsøger vi at genskabe en god kontakt til og balance med dig selv og i forholdet til andre. Du bliver støttet i at konfrontere den følelsesmæssige sandhed om dig og dit liv, og vi undersøger muligheden for, at du forsoner dig med dette.

Det kan efterhånden give dig en stærkere fornemmelse for, hvem du er, så du møder problemerne bedre. Nogle problemer kan du måske ikke løse, men må acceptere i et eller andet omfang. Men i mange tilfælde vil du også opleve, at du ”vokser fra” dem, så de ikke fylder så meget, selv om de stadig er en del af dit liv.

Cand.psych. og uddannet jungiansk analytiker

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) med 35+ års erfaring

Desuden er jeg  uddannet jungiansk analytiker, og har siden 2012 tilbudt jungiansk psykoanalyse i min praksis, der ligger i indre København.

Fra 2018 til 2022 var jeg formand for DSAP, som er det danske selskab for jungianske psykoanalytikere og er nu del af censorkorpset på C.G. Jung Instituttet. Læs evt. mere under “Om mig”.

Back To Top