Skip to content

Erhvervspsykologisk coaching i dybden

Coaching giver dig et fortroligt og roligt rum, hvor du kan undersøge professionelle og personlige udfordringer og muligheder. Mine lokaler er beliggende i hjertet af København K med gode parkeringsforhold samt kort afstand til S-tog eller Metro.

Du får hjælp til at sætte problemer og ambitioner i perspektiv og bliver undervejs klogere på dig selv. Du bliver både udfordret og støttet i forhold til at ændre på eller holde fast i det, der er nødvendigt. ​Jeg har både erhvervs- og klinisk psykologisk erfaring og er vant til at arbejde med problemer og udfordringer i gråzonen mellem arbejdsliv og privatliv, herunder behandling af stress.

Jeg er erhvervspsykolog og autoriseret medlem af Dansk Psykolog Forening. Desuden er jeg Ph.D. samt specialist og supervisor i organisationspsykologi. Jeg har +30 års erfaring med erhvervspsykologisk konsultation, både som intern konsulent i B&O, Novo Nordisk og Danisco og som ekstern konsulent i eget firma.

Siden 2012 har jeg suppleret denne erfaring med uddannelsen og praksis som jungiansk psykoanalytiker. Fra 2007 til 2019 har jeg som medejer af CompLead ledet otte omgange af den toårige konsulentuddannelse i kompleksitet og ledelse, KOK.

Formålet med Coaching

Coaching sigter på, at du får løst de aktuelle udfordringer du kommer med. Samtidigt vil du sandsynligvis opleve at du fx: ​​

  • trives endnu bedre i dine roller og relationer
  • forstår og kommer overens med kompleksiteten i dit job
  • prioriterer det, der er vigtigt for dig og handler ud fra det
  • tør stå op imod omgivelsernes pres, når det gælder
  • øger din åbenhed, dit mod og din parathed til at møde det uventede og det endnu ukendte

Du bliver ikke spist af med overfladiske sandheder fra tidsånden, men sammen forsøger vi at gå i dybden og forhåbentlig få skovlen under det problem eller det ønske, du ønsker at arbejde med.

Kontakt

Jeg kontaktes bedst pr. mail på info@arne-vestergaard.dk, og så finder vi et tidspunkt til et første møde, hvor vi kan vurdere, om vi er et godt match i forhold til det du ønsker at arbejde med.

Back To Top